Welcoming RI President Gary Huang – Skopje, May 2015

Видео од свеченоста по повод доаѓањето на Претседателот на Ротари и Чартерување на новиот Ротари Клуб Скопје Запад. On 27th & 28th of April, Republic of Macedonia had the honor to be visited by The President of Rotary International, Gary

Денот на дрвото 2014

Членовите на Ротарактот учестуваа во акцијата – Засадија својата иднина! Го дадоа својот придонес за креирање на здрава животна средина и чист воздух.  

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter