восток 3
войти в личный кабинет фаберлик россия
форекс орг
Викендов во Битола, под мотото -Заживување на старата битолска чаршија, Ротари и Ротаракт клубовите од градот организираа настан пред Малиот Битолски Монмартр. Настанот беше организиран по повод одбележување на 80 години ротаријанство во Битола. За убавата атмосфера се погрижија Brass brothers и Мемфис мафиа. Присутните имаа можност да уживаат во староградската музика во изведба на битолската група Прва севда, во придружба на хорот од музичкото училиште. Убавата приказна, која ја крие чаршијата, ја раскажа најпознатиот битолски актер Борис Чоревски, а се служеше и автентична битолска храна. Извор: Мега Телевизија (80 години Ротари во Битола)" />
Tramadol 50 mg
500 mg amoxicillin
prednisone 20 mg price
tramadol 50mg high
ספיד טסט
דרכון פורטוגלי
הוצאת דרכון פורטוגלי
עלי אקספרס בעברית, נקסט קניות
לאבמי הכרויות, 013 אינטרנט שירות לקוחות, ג ון ברייס תל אביב טלפון
ויאגרה מרשם
turboforex отзывы
turboforex отзывы

80 години ротаријанство во Битола | 80 years Rotary in Bitola

восток 3
войти в личный кабинет фаберлик россия
форекс орг
Викендов во Битола, под мотото -Заживување на старата битолска чаршија, Ротари и Ротаракт клубовите од градот организираа настан пред Малиот Битолски Монмартр. Настанот беше организиран по повод одбележување на 80 години ротаријанство во Битола.

За убавата атмосфера се погрижија Brass brothers и Мемфис мафиа.

Присутните имаа можност да уживаат во староградската музика во изведба на битолската група Прва севда, во придружба на хорот од музичкото училиште. Убавата приказна, која ја крие чаршијата, ја раскажа најпознатиот битолски актер Борис Чоревски, а се служеше и автентична битолска храна.

Извор: Мега Телевизија (80 години Ротари во Битола)

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter