1 година Ротаракт Клуб Битола Широк Сокак

На 31 октомври, Ротаракт Клубот Широк Сокак славеше една година постоење. Една година исполнета со многу бројни проекти, семинари, забави, дружба со останатите Ротаракт клубови, и обновување на членството.  Прославата беше од затворен карактер во Ресторан House of Manaki. Нека ни е честит првиот роденден, и многу бројни успеси во иднина!

 

1 род

1 родд

Химна на Ротари | Anthem of Rotary

audio

Artist: Rotary
Song: Rotary
Album: Rotary

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter

%d bloggers like this: