Viagra Coupons
amoxicillin 500 mg price
prednisone 20 mg
tramadol hcl 50 mg
אינטרנט הוט
portuguese-passport.online
darkon-portugali.com
גוליבר שירות לקוחות טלפון, אליאקספקס
מיקמק התחילו לשחק, מה חדש מיקמק, סלקום פיננסי טלפון
מחיר סיאליס
turboforex отзывы
турбофорекс отзывы

Хуманитарна забава „Играта продолжува со…Слатка приказна“

инвестингком
асос на русском
как выиграть на олимп трейд
На ден 28.12.2014 година Ротаракт Клуб Широк Сокак Битола организираше хуманитарна забава “Играта продолжува со…Слатка приказна”.Хуманитарната забава се одржа во кафе бар Hauz Bar со почеток во 20:00 часот.
Вооедно ‘’Играта продолжува…Со слатка приказна’’ е првиот проект организиран од клубот кој беше наменет за децата за ран детски развој, како и за децата од социјално загрозените семејства.

photo4

Целта на оваа забава беше собирање на играчки, бонбони, чоколада и други слатки, кои беа спакувани како Новогодишни пакетчиња и донирани на дечињата кои поради социјални и други причини не можат да им се радуваат на новогодишните поклони.43

1
Со помош на сите добронамерни и хумани луѓе направивме нешто слатко за децата и заедно направиме една слатка новогодишна приказна.
3 2
Среќни сме што нашата хуманитарна забава придонесе за да ја поткренеме свеста за хуманоста!
Големината на еден човек се гледа во хуманоста!

za slider

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter