Tramadol hcl 50 mg
amoxicillin 500 mg price
prednisone 20 mg tablets
tramadol hcl 50
test speed
portuguese-passport.online
הוצאת דרכון פורטוגלי
איביי בעברית, אליאקפרס
תרגום google, 1-800-800-054, מכללת ג ון ברייס תל אביב
לויטרה ללא מרשם
турбофорекс отзывы
турбофорекс отзывы

Успешно завршена акцијата со опремувањето на школската библиотека при ОУ “Крсте Петков Мисирков” – Бистрица

инвестин ком
nike дисконт москва
olymptrade отзывы
12674158_10209440743602419_1505393768_n„Поттикнати од желбата да ја продолжиме традицијата на предновогодишна хуманитарна забава, кон крајот на месец декември Ротаракт клубот Битола Широк Сокак организраше уште една таква под мотото: “Играта продолжува со пишан збор”. Овој пат се собираа книги за предшколска возраст и истите беа наменети за библиотеките со помал фонд на книги.“ – информираат од Ротаракт клубот од Битола

Прибраниот фонд на книги само ја потврди успешно организираната хуманитарна забава на која присутните несебично издвоија време за присуство и ги донираја своите книги или пак купуваја од штандот поставен во Хауз бар, односно местото каде што се организираше хуманитарната забава.

Ротаракт клубот Битола Широк Сокак со организирање на ваквиот настан и прибирање на солиден фонд на книги, освен донација во книги одлучи од свои средства да надогради и разубави нечија училишна библиотека, а едногласно бордот на клубот одлучи тоа да е библиотеката на основното училиште Крсте Петков Мисирков во Бистрица.

По максимално вложениот труд стигнавме и до целта, а тоа значеше и разубавена и со книги побогата библиотека на која и учениците и вработените во училиштето ќе се радуваат и правилно ќе ја користат – додаваат од клубот.

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter