Ротари тренинг семинар (ПЕТ Семинар) | Rotary Training Seminar (Pets – Sets & Assembly)

Ротари тренинг семинар (ПЕТ Семинар) 2015- Подготовка на идните претседатели и нивниот водечки тим.


Rotary Training Seminar (Pets – Sets & Assembly) 2015 – Preparing for the upcoming presidencies and leading team.

Pet 1 Pet 2 Pet 3

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter