Ротаријанска година 2014/2015 | Rotary year 2014/2015

Заокружуваме една успешна Ротаракторска година со примо-предавање на функции, планирање на голем заеднички проект со Ротаракт Клуб Битола и негово презентирање пред менторските клубови Ротари Клуб Битола Широк Сокак и Ротари Клуб Битола.
Воедно сакаме да му честитаме на новиот Претседател на клубот – Александар Георгиев – Калица и да му посакаме успешна ротаракторска година како претседател и многу проекти со кои што и понатаму ќе служиме за доброто на заедницата.
Service above self…
Примопп

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter