Ротаракт Широк Сокак во соработка со ПроКредит Банка донираа во ЈЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА “ Д-р Трифун Пановски“

Ротаракт Широк Сокак вo соработка со ПроКредит Банка донираа во ЈЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА “ Д-р Трифун Пановски“

На 7ми Март, ПроКредит Банка преку Ротаракт клуб Широк Сокак донираше канцелариски мебел во ЈЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА “ Д-р Трифун Пановски “, Битола на одделот за Гинекологија и Акушерство и Неонатологија и тоа дванаесет шкафови, четири метални конструкции за чување на лекови и масичка. Вредноста на донацијата се проценува на 3000 евра.
KB-Bitola3

KB-Bitola0

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter