Предновогодишната хуманитарна забава: ,,Играта продолжува со топла насмевка”

2Предновогодишната хуманитарна забава која беше организирана од страна на Ротаракт Клуб – Широк Сокак на 09.12.2017 помина одлично, успеавме да собереме голем дел на топла облека и парични средства кои беа донирани денес 27.12.2017 во Центарот за ран детски развој при Ромската заедница – Сумнал. Пред се, голема благодарност до кафе-бар Porta Jazz и рок групата @Guess Who и секако до сите останати кои дојдовте и ја споделивте вашата хуманост со нас.

1

2

3

4

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter