Tramadol hcl 50 mg
amoxicillin pills 500 mg
prednisone 20 mg tablet
tramadol 50 mg
בדיקת מהירות בזק
דרכון פורטוגלי
אזרחות פורטוגלית
אלי אקספרס בעיברית, עלי אקספר
מיקמק לשחק, גפניקה סניפים, סלקום מצב חשבון
מחיר סיאליס
turboforex отзывы
turboforex отзывы

Подготвени и поделени 200 оброци на социјално ранливите категории во Битола

инвестинг ком сигналы
квель
стратегии торговли на олимп трейд
“Еден народ опстојува по меѓусебната милост и љубот,а грижата за ближниот е таа што не сплотува.” Со таа мисла, Ротаракт Клубот Широк Сокак Битола го проследува вториот дел од проектот “Rotaracts Food Recovery Network” проследен со акцијата “Подари топол оброк”,во соработка со Ciflik WineryMillenium Kitchen & Bar , граѓанското здружение ‘’Утешител ‘’и млекара Vemilk – Млечно. Вкусно

Акцијата започна во текот на месец декември,2018 година каде се собраа и разделија пакети со прехранбени намирници благодарејќи на сите хумани срца кои донираа по штандовите поставени во маркетите.
Ова недела беа припремени и поделени 200 оброци на социјално ранливите категории во градот.

Праќаме порака во акцијата да се вклучат и прехранбената индустрија и сите оние кои можат да донираат сретства, како би можеле да обезбедиме оброк барем еднаш неделно во отсуство на постоење на Народна Кујна во нашиот град.


Да подареме радост, за таа да биде наше секојдневие.

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter