Подари… За настраданите од поплавите во Р. Македонија

Во периодот кога имаше поплави во Пелагонискиот регион, Ротаракт Клубот Широк Сокак подготви интересни картички со мотивирачки пораки на кои беше напишан и бројот за донација за поплавите.

Сите пораки беа споделени со секое кафе кое беше пиено во кафичите на Широк Сокак во Битола на 14 Февруари 2015.

кафе 3
кафе1кафе2кафе4

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter