Tramadol hcl 50 mg tablet
amoxicillin 500 mg
prednisone 20 mg price
tramadol 50 mg
הוט נט טלפון
דרכון פורטוגלי
darkon-portugali.com
אלי אקספרס בעיברית, הלבנת שיניים סופר פארם
גוגל תרגומים, גגוגל תרגום, כוכל תרגם
סיאליס מחיר
турбофорекс отзывы
turboforex отзывы

Новата мобилна апликација ,,Мој Документ”, корисна алaтка за излез од административните лавиринти

бинарные опционы рейтинг
алиэкспресс русский
fxclub отзывы
Ротаракт клуб Широк Сокак Битола во соработка и помош од Ротари клуб Широк сокак Битола имаат чест да Ви го претстават нивниот најнов проект апликацијата „МОЈ ДОКУМЕНТ“. Се работи за проект кој е во процес веќе една година и конечно ги достигна своите крајни маргини. Мотив за отпочнување на оваа Апикацијата e живеењето во брзо општество во кое постојано се создаваат нови административни процедури, како и честа промена на законите.

19984017_261677037648801_2930318632105141488_o-1024x500

 

Со таа цел  граѓаните ќе можат на брз и едноставен начин да стигнат до потребните информации како да си ги остварат своите права, односно да стигнат до потребните документи.

Проектот „МОЈ ДОКУМЕНТ“ претставува апликација во која се систематизирани информации и обрасци за повеќе од четириесет административни процедури, за издавање на документи од шест различни институции : Основен суд, Фонд за здравствено осигурување, судството, Министерство за внаттрешни работи, Агенција за катастар и недвижности, Управата за водење на матични книги и Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Република Македонија.

Апликацијата „МОЈ ДОКУМЕНТ“ е прикачена и e достапна за оперативниот систем Аndroid  на Google  Play Store како и за системот iOS, во зависност од потребата на корисникот.  Во план е дополнување на апликацијата со уште три институции и секако промоција на проектот.

Апликацијата можете да ја инсталирате на Вашиот мобилен телефон на линковите подолу:

IOSAppStoreapp-store-android-download

 

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter