Tramadol hcl 50 mg tablet
amoxicillin 500 mg dosage
20 mg prednisone
tramadol 50 mg
בדיקת מהירות חינם
portuguese-passport.online
darkon-portugali.com
אלי אקספרס תכשיטים, עלי אקספר
מובילאיי או איווקס, ריקושט קריית אונו, גוגל תרגו
ויאגרה לנשים
turboforex отзывы
турбофорекс отзывы

“На кафе и локум во Старата Битолска Чаршија”

комментарии это
вилберис интернет магазин
binomo как торговать
2Во склоп на прославувањето 80 години постоење на Ротари во Битола, на 10 ти октомври, 2015 година,  Ротаракт Клубот Широк Сокак организираше настан наречен “На кафе и локум во Старата битолска чаршија”.  На настанот сите љубители на кафето беа почастени со кафе и локум, сервирано на традиционален начин и имаа можност да уживаат во изложбата на фотографии кои уште еднаш не потсетија на тоа како изгледала чаршијата во минатото. Секој посетител имаше можност да плови низ животот на битолската чаршија, разгледувајќи слики, да ужива во вистинското турско кафе и секако да прочита интересни факти поврзани со уникатната чаршија. Благодарност до Кафе бар Чаршија, местото каде што се одржа настанот.

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter