Tramadol hcl 50 mg tablet
amoxicillin pills 500 mg
prednisone 20 mg price
tramadol hcl 50mg
инвстинг
каталог квелли
fxclub.ru
בדיקת מהירות בזק בינלאומי
אזרחות פורטוגלית
אזרחות פורטוגלית
next קניות, אלי אקספרס
מאוחדת זימון תורים ללא סיסמה, 013 אינטרנט שירות לקוחות, 03-6364333
סיאליס 50 מ"ג
турбофорекс отзывы
turboforex отзывы

Мотивациски Ротаракт Викенд 7-9 Април Охрид 2017

Мотивациски 3
Традиционално по третпат заедно со Ротаракт Клуб Скопје – Центар беше организиран национален Мотивациски викенд наменет за Ротаракт Клубовите од Македонија, кој оваа година се одржа во периодот од 7-9 Април во хотел Десарет Охрид. На мотивацискиот викенд присуствуваа 56 млади истакнати просперитетни лидери Ротаракторци од повеќе градови како Скопје, Битола, Охрид, Кавадарци, Куманово, Кочани и Неготино.
Целта на овој Мотивациски викенд е вмрежување и подобрување на личните, комуникациските и деловните односи помеѓу Ротаракторците со една цел- служење на заедницата. Учесниците поминаа прекрасни 3 дена во дружба со успешни Ротаријанци и Ротаракторци, со инспиративни и поучни сесии и тематски забави. Целта на семинарот беше подобро меѓусебно запознавање и вмрежување на Ротаракт членовите од Ротаракт клубовите од целата држава со цел од тоа да произлезат и многу заеднички проекти и секајо за доброто на заедницата со едни од најуспешните Ротаријанци од нашата земја. Беа разработени различни проблеми и дискусии на секоја од сесиите, на кои се дојде до решение и заклучок.
 
Ротаријанците во улога на предавачи на семинарот ги пренесоа своите успешни приказни и ги мотивираа учесниците и понатаму да и служат на заедницата најдобро што можат. Благодарение на прекрасните работилници и презентации учесниците имаа можност да стекнат основни практични вештини за лидерството, за деловно комуницирање и да ги прошират знаењата за Ротари и Ротаракт.
 
Посебна благодарност до предавачите за пренесеното знаење на овој семинар, Огнен Фирфов, Димитар Богов, Владимир Мујоски, Никола Бабовски, кои придонесоа за збогатување и проширување на видиците на учесниците од различни области.
ЛИНК до Галерија (Мотивациски Викенд #3)

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter