Tramadol hcl 50 mg tablet
amoxicillin 500 mg dosage
prednisone 20 mg
tramadol hcl 50mg
בדיקת מהירות סלקום
דרכון פורטוגלי מחיר
darkon-portugali.com
איי ביי בעברית, ebay בעיברית
אייבורי שירות לקוחות, קופת חולים מאוחדת הטורים, איווקס מחיר
מונוניט
turboforex отзывы
turboforex отзывы

(Фото) МАЛА ИСКРА ЗА ГОЛЕМА МАГИЈА во Заводот за рехабилитација – Кочо Рацин

expertoption
алиэкспресс полная версия
стоп актив отзывы
МАЛА ИСКРА ЗА ГОЛЕМА МАГИЈА во Заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор, глас и други проблеми во развојот Кочо Рацин, во Битола. Клубот Ротаракт Клуб Битола Широк Сокак и оваа година активно работи на уште еден хуманитарен проект, во заводот кој врши специјалистичко-консултативна здравствена заштита според медицински индикации.  Станува збор за реновирање на 8 плафони во тоалети, реновирање на 8 предпростори за училниците и санирање на дефекти на инсталации во тоалетите.

При поставувањето на овие плафони наидовме на проблем со протекување на инсталациите па извршивме санирање на истите. Што се однесува до подовите се врши комплетно отстранување на стариот дрвен под кој е доста оштетен и поставување на ламинат со лајсни во истите.

Особена благодарност за нашите спознори, поддржувачи и пријатели, СН Осигурителен Брокер, СН Финансии, Стентон Градба Битола кои што помогнаа овој проект да биде успешно реализиран.

 

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter