Акција за собирање храна во рамки на проектот „Играта продолжува…со топол оброк“

Во рамките на проектот „Играта продолжува…со топол оброк“ во Веро маркетите  и Тинекс маркетите во Битола се донираше храна за социјално загорозените семејства и деца во Битола.

Покажавме дека Битола е хуман град.  Во рамки на акцијата се донираше храна на нашите штандови или се купуваше бележник за книга за 50 денари, кои средства беа искористени за купување на храна.

 

Настани | Events

Придружи се на Facebook! | Find us on Facebook!

Следете не на Твитер | Follow us on Twitter